Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- رئیس مرکز تجزیه و مبادلات پست کشور گفت: حجم کار پست به ویژه از آغاز شیوع کرونا بسیار افزایش یافته است و مرسولاتی که ارسال می‌شود از کالا‌های ضروری به سمت کالا‌های عادی رفته است.
به گزارش خبرگزاری آریا، مهدی مقصودی افزود: ترافیک مرسولات از زمان شیوع بیماری کرونا افزایش یافته است، اما به طور طبیعی در مجموعه شرکت پست در ماه اسفند با افزایش محسوسی مواجه می‌شویم که اسفند سال گذشته بسیار قابل توجه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه خرید‌های اینترنتی مردم بسیار افزایش یافته است، گفت: همین موضوع باعث افزایش حجم ورودی مرسولات پستی شده است و باجه‌های پست هم که به نوعی از خرده مشتریان سفارش می‌گیرند با حجم کار بسیار بالایی مواجه شده اند.
آقای مقصودی با اشاره به اینکه ملزم هستیم هرگونه بسته پستی را پذیرش کنیم، افزود: مجموعه شرکت ملی پست، چون دستگاه اجرایی دولتی است به خاطر تکلیف حاکمیتی که دارد مرسولات را از مشتریان با هر لفافی که باشد قبول می‌کند و همین موضوع برخی مواقع کار ما را سخت می‌کند و ما میان بنگاه تجاری و یک دستگاه اجرایی دولتی در تعارض مانده ایم.
وی ادامه داد: حجم کار ما و نوع مرسولات به گونه‌ای است که ما حتی شاهد بوده ایم برخی آب معدنی یا یک عدد کنسرو را هم به عنوان مرسوله به ما سپرده اند و هم اکنون مرسولات از کالا‌های ضروری به سمت کالا‌های عادی رفته است و اگرچه این موضوع درآمدی بیشتر برای پست ایجاد کرده است، اما ما باید زیرساخت‌ها و نیروی انسانی مان را هم بتوانیم افزایش دهیم چرا که همکاران ما یک سال بدون وقفه کار کرده اند و احتمال وقوع هرگونه اشتباه هم وجود دارد.
رئیس مرکز تجزیه و مبادلات پست کشور در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا تاخیر در ارسال مرسولات کمی بیشتر شده است، گفت: طبیعتا با افزایش حجم کاری، کیفیت افت می‌کند و ما این موضوع را می‌پذیریم، اما این را هم بگوییم که کار تحویل و توزیع در شرکت پست اساسا براساس نیروی انسانی است و 35 نفر از کارکنان یکی از واحد‌های توزیع ما مبتلا به کرونا شدند و از آنجایی که کار توزیع، کاری تخصصی است جایگزین کردن نیرو بسیار سخت بود، اما با این وجود ما از هیچ تلاشی برای ارایه مطلوب خدمت دریغ نکردیم.
آقای مقصودی درباره تعرفه‌های پست هم افزود: برای مثال برای پست یک کیسه برنج 20 کیلویی از بابلسر تا پاکدشت 23 هزار تومان هزینه دریافت شده است در حالی که شاید همین کیسه برنج در داخل تهران و در غیر از مراکز پست بخواهد جا به جا شود، مبلغ بیشتری گرفته خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از صدا و سیما، وی گفت: تعرفه ما دولتی است و ما مکلفیم خدمات مطلوب ارایه کنیم، اما انتظار مردم، خدمات مرغوب است و ما باید با همین نرخ، رضایت کامل مشتریان را جلب کنیم.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: پست کرونا حجم کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۹۰۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید لاستیک افزایش یافت/ فروش سایزهای بالای ۱۵ زیر قیمت مصوب

به گزارش خبرگزاری مهر، جمال میرزایی رئیس انجمن صنفی تولید کنندگان تایر کشور اظهار کرد: از ابتدای سال، شاهد افزایش نرخ نهاده‌های تایر هستیم و با افزایش نرخ بیست درصدی در رینگ تایرهای سبک، تولید تایر در کشور نیز افزایش قابل توجهی یافت.

وی افزود: با افزایش تولیدی که در ماه‌های اخیر صورت گرفته است و با افزایش ۲۰ درصدی تولید در سال جاری، تمام نیازهای کشور را پوشش خواهیم داد.

رئیس انجمن صنفی تولید کنندگان تایر در مصاحبه رادیویی تصریح کرد: با افزایش تولید غیر از رینگ ۱۳ شاهد هیچ گونه التهابی در تقاضا و عرضه تایر در کشور نیستیم. حتی می‌توان گفت که مردم می‌توانند سایزهای بالاتر از ۱۵ را نیز زیر قیمت مصوب تهیه کنند.

وی اظهار کرد: برای رینگ ۱۳ نیز حجم تولید افزایش خواهد یافت و این التهاب از بین خواهد رفت. در زمینه خودروهایی چون پژو ۲۰۶ التهاب در اواخر سال گذشته از بین رفت.

میرزایی افزود: با توجه به حجم بالای تولید نباید برای مردم سهمیه ایجاد کنیم. باید بستری را ایجاد کنیم که مشتری به راحتی احراز هویت شود و محدودیتی نیز برای ایشان ایجاد نکنیم؛ مثلاً برای یک مسافر که به شهر دیگر آمده است نباید از وی کارت سبز بخواهیم. برای این سامانه کافی است که کارت ماشین و کارت ملی همراه خریدار باشد و قرار نیست که این محدودیت‌های بیش از حد را اعمال کنیم.

رئیس انجمن صنفی تولید کنندگان تایر تصریح کرد: معتقد هستیم اگر قرار به پایش است نباید شرایطی ایجاد کنیم که ثبت نام در سامانه‌ای انجام شود و هفته بعد به وی بگوییم که شما شرایط احراز یک تایر را دارید یا خیر؟ وقتی موجودی بازار مناسب است نباید نگران کمبود تایر باشیم زیرا هم تولیدات ما بالا و هم واردات مطلوب است. اگر قرار است ارز تولیدکننده را فراهم کنیم باید میزان فروش شرکت را نیز بالا ببریم.

وی اظهار کرد: نظر ما این است که شرایط سامانه باید به شکلی باشد که متوجه پایش نشود ولی در عین حال پایش هم انجام شود. دریافت کارت سبز و کد ده رقمی و استعلام از چهار سامانه برای دریافت یک لاستیک واقعاً کار صحیحی نیست. این در حالی است که با کد ملی و کارت ماشین به راحتی می‌توانیم استعلامات لازم را انجام دهیم.

میرزایی گفت: با توجه به اینکه حجم تولید در سه ماه گذشته افزایش یافته در زمینه تایر ۱۳ مشکل خاصی در روزهای آینده نخواهیم داشت.

کد خبر 6095611 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • وعده مهم انصارالله یمن برای آغاز عملیات در دریای مدیترانه/ هشدار مجارستان درباره وقوع جنگ جهانی سوم/ وقوع حادثه امنیتی در نزدیکی کاخ سفید/ افزایش سطح هشدار برای 5 سفارتخانه کره جنوبی
  • نجات جان چند بیمار با اعضای بدن کارمند پست
  • رشد ۳۱ درصدی مرسولات از چهارمحال و بختیاری
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • آغاز ساخت مرکز صحی‌ در پکتیا
  • تعلیق مبادلات تجاری ۹.۵ میلیارد دلاری ترکیه با رژیم صهیونیستی
  • تعلیق مبادلات تجاری با اسرائیل ضروری بود/ نتانیاهو بی‌رحم است
  • تولید لاستیک افزایش یافت/ فروش سایزهای بالای ۱۵ زیر قیمت مصوب
  • استقبال حماس از تعلیق مبادلات تجاری ترکیه با رژیم صهیونیستی
  • طرح ویژه پلیس راهور برای موتورسواران و عابران پیاده